Kontakt : 30 22 95 82 eller Kontakt os

Koncept

Koncept

Konceptet på HumleoreHus er, at man lejer de eksklusive festlokaler.
Ønsker I at holde et romantisk bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag, jubilæum, reception m.m. kan vi tilbyde nogle unikke rammer. Hver sin årstid, hver sin charme.

I modsætning til andre selskabslokaler, står I aldrig alene med ansvaret for, at jeres fest bliver lige som I har drømt om. Christina Ristock-Poulsen fungerer som koordinator, & og har til opgave, at gøre jeres store dag helt perfekt.
Christina står til jeres rådighed for de møder, som I har brug for at afholde undervejs fra bookning til afholdelse af jeres arrangement, & og deler gerne ud af gode ideer & kontakter til diverse samarbejdspartnere.

På HumleoreHus lægger vi stor vægt på, at give vores gæster mulighed for, at have god tid til forberedelse. Som udgangspunkt har I adgang til huset dagen før jeres arrangement fra kl. 09.00 – 16.00. Grundbordet vil være dækket, og I kan komme med drikkevarer, bordpynt ect. og sætte jeres præg på lokalerne. På HumleoreHus opkræves ikke proppenge, & I er velkommen til at medbringe alle drikkevarer. Vi gennemgår også arrangementet i detaljer.

Der kan forekomme dobbeltarrangementer i forbindelse med helligdage, hvor perioden aftales individuelt.
På dagen har I råderet over huset som omfatter hall, den lille stue, pejsestuen, terrassen & haven hele dagen.
I kan starte & slutte jeres arrangement på dagen som det passer jer. Har I lyst til at invitere jeres gæster til leg på plænen, en hyggestund ved bålstedet eller feste til den lyse morgen, skal I være hjertelig velkommen.

HumleoreHus har rigtig gode kokke tilknyttet, som I kan gøre brug af hvis I ønsker det. Yderligere oplysninger kan indhentes hos os. Ønsker I at medbringe egen kok, er dette også muligt. Det er dog vigtigt at oplyse jeres kok om, at HumleoreHus har et anretter køkken, hvilket betyder, at der ikke må produceres mad i køkkenet, men at jeres kok må varme og & anrette maden. Kokken skal efterlade køkkenet som det modtages, rengjort.

Huset skal være tømt senest kl. 13.00 dagen efter arrangementet.
Alm. rengøring af festlokalerne varetages af HumleoreHus.

For yderligere oplysninger kan materiale rekvireres.

Vi byder alle velkommen på HumleoreHus