Kontakt : 33 22 95 82 eller Kontakt os

Koncept

Koncept

Konceptet på HumleoreHus er, at man lejer de eksklusive festlokaler.
Ønsker I at holde et romantisk bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag, jubilæum, reception m.m. kan vi tilbyde nogle unikke rammer. Hver sin årstid, hver sin charme.

I modsætning til andre selskabslokaler, står I aldrig alene med ansvaret for, at jeres fest bliver lige som I har drømt om. Christina Ristock-Poulsen fungerer som koordinator, & og har til opgave, at gøre jeres store dag helt perfekt.
Christina står til jeres rådighed for de møder, som I har brug for at afholde undervejs fra bookning til afholdelse af jeres arrangement, & og deler gerne ud af gode ideer & kontakter til diverse samarbejdspartnere.

På HumleoreHus lægger vi stor vægt på, at give vores gæster mulighed for, at have god tid til forberedelse. Som udgangspunkt har I adgang til huset dagen før jeres arrangement fra kl. 09.00 – 16.00. Grundbordet vil være dækket, og I kan komme med drikkevarer, bordpynt ect. og sætte jeres præg på lokalerne. På HumleoreHus opkræves ikke proppenge, & I er velkommen til at medbringe alle drikkevarer. Vi gennemgår også arrangementet i detaljer.

Der kan forekomme dobbeltarrangementer i forbindelse med helligdage, hvor perioden aftales individuelt.
På dagen har I råderet over huset som omfatter hall, den lille stue, pejsestuen, terrassen & haven hele dagen.
I kan starte & slutte jeres arrangement på dagen som det passer jer. Har I lyst til at invitere jeres gæster til leg på plænen, en hyggestund ved bålstedet eller feste til den lyse morgen, skal I være hjertelig velkommen.

HumleoreHus har rigtig gode kokke tilknyttet, som I kan gøre brug af hvis I ønsker det. Yderligere oplysninger kan indhentes hos os. Ønsker I at medbringe egen kok, er dette også muligt. Det er dog vigtigt at oplyse jeres kok om, at HumleoreHus har et anretter køkken, hvilket betyder, at der ikke må produceres mad i køkkenet, men at jeres kok må varme og & anrette maden. Kokken skal efterlade køkkenet som det modtages, rengjort.

Huset skal være tømt senest kl. 13.00 dagen efter arrangementet.
Alm. rengøring af festlokalerne varetages af HumleoreHus, og er incl. i lejeprisen

For yderligere oplysninger kan materiale rekvireres.

Vi byder alle velkommen på HumleoreHus