Kontakt : 33 22 95 82 eller Kontakt os

Referencer

Referencer

Hej Christina
Vi siger tak for at I kunne levere så smukke rammer til vores bryllup d. 26. september 2015. Selv vejret var godt. Vi havde en dejlig dag.
Vi vil også gerne takke for din gode måde at være på i forberedelserne. Du er rigtig god til at skabe ro og tryghed 🙂
”Lene og Carl”

 

Kære Christina
Tusind tak for det hele. Det har virkelig været en fornøjelse at holde bryllupsfest hos jer – der har været styr på tingene og I har været så søde alle sammen 🙂
”Anne-Mette og Simon
12.09.2015”

 

Kære HumleoreHus
Tusinde tak fordi vi måtte have lov til at fejre vores bryllup d. 25. juli 2015, i jeres skønne hus og smukke omgivelser. Det var helt vidunderligt.
Og dermed en kæmpe stor tak for den kæmpe store hjælp og sublime service I har ydet, både før, under og efter festlighederne. Det glemmer vi med sikkerhed aldrig.
”Annette og Holger”

 

Kære Christina
Rigtig glædelig jul og et godt nytår 2016
Tak for et helt igennem vellykket arrangement ved vores sølvbryllupsfest den 11. juli 2015
Jeres varme engagement var med til at give os en dansefest i sommernatten, som vi aldrig vil glemme
”Elisabeth og John Voss”

 

Kære Christina
Tusind tak fordi vi havde muligheden for, at holde vores bryllup d. 27. juni 2015 på jeres fantastiske sted.  Vi havde den mest vidunderlige dag og et brag af en fest. Tak for din hjælp både før, under og efter vores store dag.
Tak til hele holdet for en meget professionel indsats
Hvilket fantastisk sted I har derude i skoven.
”Mange kærlige hilsner fra Helena og Marc Wiingaard”

 

“1. november 2014 blev jeg gift og som dem af jer der er blevet det, eller som bare har holdt en stor fest, eller skulle arrangere en event med arbejdet ved, så starter det lang tid før. For min hustru og jeg var det vigtigt med det sted vi skulle holde festen efterfølgende, da det er en stor del af dagen. I kan nok godt gætte at vi valgte at holde vores bryllupsfest på HumleoreHus.
Og ja det var en stor dag og alt spillede som det skulle. Men en af årsagerne til, at det blev det, er Christina og hendes familie. De formåede fra første gang vi så stedet, at skabe en ro i maven på os, om at det her havde de 100% styr på. De kom med forslag til hvordan man kunne gøre, og hvad de havde bedst erfaring med og havde vi nogle andre tanker, så fandt vi ud af det. Den ro i maven over at der var styr på det, har betydet mere for mig, som det at det spillede på selv dagen gjorde.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af HumleoreHus hvis man tænker på at holde et arrangement af en eller anden art. Og så gør det heller ikke noget at der er gode overnatningsmuligheder og at det ligger i naturskønne omgivelser.”
”Mie og Mikkel Marott”

 

Kære Christina
Tusind tak for en dejlig bryllupsfest d. 11. september 2014 i jeres dejlige hus – og ikke mindst tak for din søde og gode hjælp hele vejen før, under og efter dagen. De varmest anbefalinger fra os til dig.
Vi håber vi ses igen
”Kærligst Malene og Dennis”

 

Kære Christina
Tak for hjælpen ved vores bryllup d. 24.08.2013
Vi havde en fantastisk dag, takket være jeres store arbejde og engegement, så vi kunne slappe af og vide, at der blev sørget godt for os og vores gæster.
I var virkelig fundet opskriften på, at gøre det godt for jeres gæster, bliv ved med det. Vi vil gøre vores til, at fortælle omverden om jeres skønne oase.
Vi ønsker dig og familien alt det bedste og alt mulig held og lykke for fremtiden.
”Stine og David”

 

Kære Christina
TUSIND TAK for et rigtig godt samarbejde med både dig og din mand. ALLE har omtalt jer i meget rosende toner.
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med dig fra start til slut.
Der har ikke været noget som ikke kunne lade sig gøre, hele tiden velvilje, overblik og venlighed. Du har holdt hvad du har lovet, holdt fast og trukket i alle tråde.
Festen blev lige som jeg havde ønsket, ikke mindst takket være dig, din mand og et meget proff personale. Alle var der for MIG og HELE TIDEN.
Smukke omgivelser til en fest, alle nød både dagen og aftenen. Jeg er SÅ tilfreds.
”Stella Dea Jensen 8. april 2012”

Kære HumleoreHus
MANGE TAK fordi vi måtte låne jeres skønne hjem og omgivelser til vores bryllup d. 5. maj 2012
I er fantastiske – fortsætter I i denne stil skal I nok få masser af succes.
Vi ses om 1 år på vores 1 års bryllupsdag
”Mange hilsner fra Marie og Thomas”

 

Kære Humleorehus
Vi vil gerne sige dig en stor tak for jeres fantastiske indsats ved vores sølvbryllup lørdag d. 30. april 2011.
På vore og vores gæsters vegne. Du har været en stor hjælp i hele processen, og dit altid positive og smilende væsen har været til stor glæde for os.
Vi ønsker dig alt mulig held og lykke med Humleore
”Britta og Poul Kristensen”